Compartir
3904 visitas
09
jun
2016

Presentació del monogràfic ‘Treball social amb gitanos' de Carme Garriga

 

carme garriga, gitanos


El proper 29 de juny a les 18 hores se celebrarà a la "La Sala" de l’Espai Francesca Bonnemaison la presentació del monogràfic ‘Treball social amb gitanos', de Carme Garriga.

Es tracta d’un recull emotiu i esclaridor, realitzat pel company de vida de la Carme, en Salvador Carrasco, i un homenatge a la seva dedicació, com a treballadora social, que va aprofundir en el seu treball amb la comunitat gitana. Al document es publiquen alguns dels programes d’intervenció social, que la Carme va dissenyar i implementar. Són programes de medicació intercultural i de millora o promoció social de la població gitana, a la que va dedicar tota la seva vida professional.

La benvinguda de l’acte anirà a càrrec de Núria Carrera, degana del Col·legi, Josep Muñoz, gerent de Serveis de Benestar Social, i Diego Luis Fernández, director general de la Fundación Instituto Cultura Gitana del Ministerio de Cultura.

Seguidament, Salvador Carrasco, compilador i autor de les presentacions de cada un dels documents, presentarà el monogràfic. Una intervenció que acabarà amb els parlaments sobre Carme Garriga a càrrec de Teresa Crespo, presidenta d’Entitats Catalanes d’Acció Social, Juana Fernández, vicepresidenta del Consell Municipal del Poble Gitano de Barcelona i Simon Montero, president de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya.

Finalment es realitzarà l’audició del Gelem-Gelem, l’himne internacional gitano.

Imprescindible confirmar assistència.

Es lliurarà un exemplar a tots els assistents.

Veure programa

Clica aquí per realitzar la inscripció.

Descobreix més sobre Carme Garriga

Compartir