Compartir
711 visitas
28
set.
2012

Presentació de la Campanya de la Marea Taronja

 


El passat 27 de setembre el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya ha presentat la campanya de la Marea Taronja en contra de les retallades en els serveis socials —coordinada des del Consejo Estatal de Trabajo Social—, que se suma així a la mobilització conjunta amb altres col·legis i plataformes del sector al conjunt de l’Estat.

La Marea Taronja és un clam ciutadà, impulsat pels professionals del treball social però amb voluntat que la societat civil se’l faci seu, de rebuig a la política de retallades que està posant en perill la consolidació de l’Estat del Benestar al nostre país. Les retallades de les diferents administracions en els serveis socials estan abocant cada vegada més persones a situacions de pobresa i vulnerabilitat (per a posar només algun exemple: la Renda Mínima d’Inserció, la llei de la dependència o l’àmbit penitenciari).

 

A través de la Marea Taronja, farem visible la nostra veu i la nostra reivindicació en les properes concentracions i manifestacions perquè els serveis socials puguin complir amb la seva missió: desenvolupar polítiques de benestar que capacitin les persones i millorin les condicions de vida de la ciutadania. Lluirem unes samarretes taronges, amb el lema “Serveis socials per a totes i tots. Retallades No. No callis!” que es poden adquirir en el propi Col·legi.

Si voleu estar informats de les diverses actuacions que s’estan realitzant en torn a la Marea Taronja a nivell de tot l’Estat, poder fer click aquí

 

 

Compartir