Compartir
499 visitas
30
set.
2020

Posicionament del Col·legi davant dels desnonaments produïts recentment

 


Des del Col·legi, a través de la Comissió d'Habitatge, hem fet públic un posicionament davant dels desnonaments produïts en les darreres setmanes (123 només a la ciutat de Barcelona).

En aquest escrit mostrem la nostra indignació i rebuig davant de qualsevol desnonament que s'efectua al nostre país sense disposar d'alternativa digna per a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat i que atempten contra els drets humans. També manifestem la repulsa a l'actuació desmesurada del cos de Mossos d’Esquadra de Catalunya, que acompanyen les actuacions judicials.

També creiem que és necessari i urgent ampliar el termini de la moratòria per evitar que centenars de persones i famílies afectades per la crisi sanitària i social vegin vulnerats els seus drets, ens refermem en la mediació obligatòria com a requisit previ a l’inici de qualsevol procés judicial de desnonament de famílies vulnerables i remarquem la necessitat d'implementar mesures preventives per evitar arribar als desnonaments. 

Llegeix el posicionament sencer. 

Compartir