Compartir
78 visitas
15
maig
2020

Posem en marxa tallers online per ajudar-vos en la recerca de feina

 


El Servei d'Orientació i Borsa de Treball del Col·legi ha iniciat aquesta setmana uns tallers online orientats a donar un cop de mà en la recerca de feina al col·lectiu de treballadores socials col·legiades.

De fet, aquesta tipologia de tallers ja s'oferien de forma presèncial, però ara s'han adaptat, tant en format com en continguts, a les noves circumstàncies provocades per la pandèmia del coronavirus. 

El passat 12 de maig es va dur a terme el primer taller en aquesta modalitat, "Avança't a la recerca de feina", que, en aquesta ocasió, es va adreçar exclusivament a precol·legiades que estan cursant l'últim any del Grau.

En aquesta sessió es van oferir consells i eines per afrontar amb garanties la "tasca" de trobar una feina i va comptar amb la participació de 8 persones. Tot un èxit d'assistència, ja que en aquest tipologia de tallers s'aposta per un aforament reduït per tal d'afavorir una atenció més personalitzada i ajustada a cada situació. 

En les properes setmanes es faran més tallers relacionats amb aquesta temàtica (millorar el CV, com afrontar l'entrevista de feina, canals on trobar ofertes de treball social, etc,). Els podreu anar consultant a l'apartat de Formació de la nostra web.  

Compartir