Compartir
866 visitas
09
des.
2020

Plataforma de la borsa de treball

 


No fa encara dos anys que vam posar en marxa la plataforma de la borsa de treball i ja son més de 390 les entitats, públiques o privades, que ens coneixen i confien en el Col·legi per publicar la seva oferta per un/a Treballador/a Social. 

Aquesta bona acceptació està sent possible gràcies a les bones funcionalitats de la mateixa plataforma: és àgil - en molt poc temps les entitats ja tenen candidatures ja que fem arribar l'oferta a l'adreça electrònica de les col·legiades que ens han marcat les seves preferències en quan a l'àmbit tècnic i/o l'àmbit territorial-, és especialitzada -totes les candidatures son Treballadors/es Socials i es fa la crida directament segons les especialitats- , i finalment destacar la gratuïtat del servei. 

A més les entitats poden gestionar les candidatures marcant observacions a la pàgina pròpia que tenen a la mateixa plataforma i indicant directament les candidatures preseleccionades, descartades o en procés.

Com volem que encara més entitats confiïn en el nostre sistema per trobar el/la Treballador/a Social que puguin necessitar, fem una crida a les nostres col·legiades que exerceixen a diferents entitats per a que facin arribar aquesta informació als departaments corresponents de les seves organitzacions, i així impulsar encara més la col·laboració entre les entitats socials del nostre territori i el Col·legi. TOTES FEM COL·LEGI!!

Compartir