Compartir
589 visitas
01
des.
2020

‘’Persones amb discapacitat, tothom és igual davant de la pandèmia?’ nou webinar de la Intercol·legial

 


Dijous 3 de desembre, a les 18 de la tarda, tindrà lloc el webinar "Persones amb discapacitat, tothom és igual davant de la pandèmia?", organitzat per la Intercol·legial i el Grup de Treball Intercol·legial sobre Discapacitat, vicepresidència que ostenta el TSCAT.

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, en el marc de les Jornades Intercol·legials 2020, la sessió comptarà amb Grup de Treball sobre Discapacitat de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

Hi participaran Núria Carrera, vicepresidenta de l'Associació Intercol·legial i representant del TSCAT, Carles Campuzano, director de DINCAT; Efren Carbonell, director de la Fundació ASPASIM; Carme Panchón, membre de la Junta del CDL; Yolanda Calle, terapeuta ocupacional del Servei de Rehabilitació de l'Hospital de Sant Pau; M. Pilar Díaz, treballadora social, ex secretaria d'Estat de serveis socials i professora associada de la UB i Carlos Pérez Mir, vocal de la Junta Directiva de la demarcació de Barcelona del COAC.

Per les inscripcions, hi ha disponible aquest enllaç.

Compartir