Compartir
226 visitas
11
nov.
2019

Participem a la inauguració del Postgrau en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada

 


El 7 de novembre, la vocal de la Junta del TSCAT, Arantza Rodríguez, va participar en la taula inaugural del Postgrau en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada, organitzat per la Càtedra de Cures Pal·liatives UVic/ICO i que ofereix una visió integradora en l'atenció a persones que presenten malalties cròniques avançades.

En la seva intervenció, Rodríguez, exalumna, a més, del Postgrau, va referir-se a l'aportació del treball social en l'àmbit de l'atenció pal·liativa. "No descobriré res nou si reconeixem que en l'atenció sanitària continua sent necessari aprofundir i guanyar recorregut a l'atenció integral en el tractament de les persones. Per tant, aquesta visió holística inclou necessàriament els aspectes socials i l'aportació del treball social", va assegurar.

També va esmentar els casos on, a més, concorren "factors de complexitat i de vulnerabilitat social", situacions -va dir- que plantegen "plantegen reptes addicionals, i aquí la disciplina del treball social té una expertesa pròpia que aportarà a l'equip". 
 

 

Compartir