Compartir
235 visitas
12
maig
2020

Participem en una guia de preguntes freqüents sobre la COVID-19 adreçada a infants de fins a 12 anys

 


Quines preguntes es fan els infants en aquest temps de confinament? Això és el que intenta respondre la guia "FAQS: respostes a preguntes greqüents que es poden fer els nens i nenes durant l'estat d'alarma per Covid-19", un projecte multidisciplinar i transdisciplinar que ha impulsat el grup format pel nostre Col·legi, el COPC, el COPEC, el CEESC i l'EATAF (Equip d'Assessorament Tècnic Civil en l'Àmbit de Família del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya).

Es tracta d'una iniciativa en clau d'infància per tal de crear, de forma col·laborativa, un recurs que posa la mirada en les necessitats dels nens i les nenes durant aquests mesos tan difícils, així com en els dubtes, preguntes, neguits i curiositats que puguin tenir sobre l'actual situació durant l'estat d'alarma causat per la COVID-19.  

Amb aquest projecte comú, es vol posar a disposició dels infants de tot el territori un espai on puguin formular directament les seves preguntes i obtenir respostes dels experts i les expertes de diferents disciplines com la psicologia, la pedagogia i psicopedagogia, el treball social i l'educació social. 

La guia està estructurada en vuit blocs temàtics: salut; família i amics; famílies separades; desconfinament i sortida al carrer; escola; pèrdua infantil; preocupacions i petits neguits, i curiositats, que s'han posat a disposició de qualsevol administració pública que en vulgui fer ús.

Actualment, la podeu trobar publicada a la web de L'Ajuntament de Barcelona.
 

Foto cedida pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Compartir