Compartir
462 visitas
19
gen.
2021

Participem al vídeo conjunt "Raons per vacunar-me"

 


Tots els Col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya, un total de 9, ens hem unit per promoure la vacunació enfront la COVID-19 dels professionals i de la ciutadania.

Fruit d'això ha sorgit un vídeo conjunt en el qual 13 representants de nou professions (metges, infermeres, odontòlegs, farmacèutics, veterinaris, psicòlegs, fisioterapeutes, podòlegs i treballadores socials) expliquen les seves raons per vacunar-se: per compromís ètic, per confiança en la ciència, pels pacients que tant han patit, pels companys, per la família, per les persones grans, pels infants, per recuperar l’economia, etc. Arguments que tots ells defensen des del seu rol professional, però també com a ciutadans i membres de la societat.

En representació del treball social, apareix la degana del Col·legi, Conchita Peña, que en la seva intervenció elogia la capacitat de sacrifici de la gent gran durant aquesta pandèmia i fa una crida a vacunar-se per ells. 

El vídeo #RaonsperVacunarme és una iniciativa conjunta del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, el Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya, el Col·legi de Podòlegs de Catalunya i el Col·legi de Treball Social de Catalunya.

El vídeo s'està difonent per xarxes socials i també s'ha enviat als mitjans de comunicació per donar més ressó a la campanya. 

En el nostre canal de Youtube podeu veure el vídeo. 

Compartir