Compartir
940 visitas
07
nov.
2018

Participació a la jornada "El poder y el saber en el trabajo social"

 

Jornada de la Universidad Complutense de Madrid


En la Revista de Treball Social (RTS) del mes d'abril es va proposar com a tema central reflexionar sobre el treball social i el poder, tema que també va tractar de manera coincident una altra de les revistes de referència del treball social com és Cuadernos de Trabajo Social de la Universidad Complutense de Madrid.

Aprofitant aquesta excusa, i dins de la Semana de la Ciència, la Facultat de Trabajo Social de la Universidad Complutense va aprofitar per organitzar, el 6 de novembre, la jornada anomenada "El poder y el saber en el trabajo social". Una trobada que va servir per reunir diferents autores i autors, persones de referència d'aquestes publicacions i part de l'equip entrant i sortint de la RTS per parlar i debatre sobre els reptes, possibilitats o riscos de l'exercici de poder en la intervenció social.

jornada universidad complutense  

La Rosa Maria Ferrer i el Xavier Pelegrí durant la seva intervenció   

jornada universidad complutense

La Marga Garcia i la Mercè Civit en la taula de debat

La jornada, que va ser un èxit de públic, va comptar, entre d'altres, amb diferents persones vinculades al TSCAT però que en aquest cas assistien per la seva participació en la RTS i, en concret, en el número del mes d'abril. Així, en l'acte va participar la Rosa María Ferrer, com a directora de la Revista entre 2014-2018; el Xavier Pelegrí, professor col·laborador i doctor de Treball Social a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida; la Marga GarciaMercè Civit, vicedegana i membre de la Junta del TSCAT respectivament, com a articulistes de la RTS. 

 

 

 

Compartir