Compartir
648 visitas
06
jul.
2020

Participa a l'enquesta sobre l'impacte de la COVID-19 en el col·lectiu

 


La Fundació Galatea, de la qual el Col·legi n'ès patró, vol conèixer l'impacte de la COVID-19 en la salut, estils de vida i condicions de treball dels i les treballadores socials. 

Per això, amb la col·laboració d'investigadors de IESE, UB, CoMB, han dissenyat una enquesta oberta a tota la col·legiatura que ha de permetre  la identificació de la problemàtica i necessitats dels i les de professionals de l'àmbit social amb la finalitat de poder facilitar l’accés al millor tractament i suport possible i, alhora, en arribar a la situació post COVID, determinar els elements i dissenyar les polítiques necessàries perquè els i les professionals puguin gestionar la seva activitat amb la màxima eficiència.  

També, els resultats d'aquesta enquesta han de permetre a les administracions entendre les demandes i necessitats del col·lectiu i, així, poder implementar polítiques que donin resposta a les i els professionals que han estat crucials en la gestió diària d'aquesta crisi sanitària i social. 

La vostra participació és molt important, ja que d'aquesta manera es podran conèixer de primera mà les vostres dificultats, necessitats i opinions i així tenir més força com a col·lectiu.

Realitza l'enquesta sobre l'impacte de la COVID-19 realitzada per la Fundació Galatea (temps aproximat de realització uns 20 minuts). 

 

 

 

 

 

 

Compartir