Compartir
3821 visitas
29
oct.
2019

Participa a la jornada “Corresponsabilitat i treball de cura” del 27 de novembre

 


La Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, liderada pel nostre Col·legi, organitzarà el proper dimecres 27 de novembre, a les 18:30h, la jornada “Corresponsabilitat i treball de cura”. 

Podeu seguir la jornada en directe per videostreaming a través del nostre Youtube 

 

L'acte, moderat per Mercè Civit, membre de la Comissió i tresorera del Col·legi, serà un diàleg entre tres destacades ponents: 

  • Sara Moreno, professora agregada interina del Departament de Sociologia de la UAB, investigadora del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT-UAB) i de l’Institut d’Estudis del Treball (IET-UAB)
  • Joana Badia, advocada especialista en dret laboral i assessora en polítiques de gènere i igualtat d’oportunitats. Comissió de Dones de l'ICAB.
  • Imma Marin, directora de MARINVA, juego y educación, consultora pedagògica, especialitzada en educació, comunicació i formació a través del joc.

 

El lloc de celebració de la jornada serà la Sala 2 del Centre de Formació ICAB (Mallorca, 281, planta baixa). L'acte finalitzarà amb un petit refrigeri. 

Aquest acte forma part del cicle que està organitzant la Comissió de Dones i Igualtat durant aquesta tardor i que es va iniciar el passat 17 d'octubre amb la jornada "El rol de les dones professionals".

 

En aquest cas, la jornada s'emmarca en el punt 5 dedicat a la corresponsabilitat familiar del decàleg "El nostre clam per l'equitat".

 

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ

(Les persones que no formeu part del Col·legi Oficial de Treball Social podeu formalitzar la vostra inscripció enviant un correu a formacio@tscat.cat amb el vostre nom, cognoms i Col·legi del qual formeu part)

 

Compartir