Compartir
112 visitas
18
maig
2021

Participa en el Seminari "vivint Lideratge, Innovació i Poder" que impulsa Innova

 


L’Institut per a la innovació organitzativa i social Innova, en col·laboració amb Il NODO Group, i amb el suport del nostre Col·legi, del Col·legi Oficial de Psicologia, de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona i d'ÒMNIUM organitzaran, del 14 al 19 de juny, el Seminari "vivint Lideratge, Innovació i Poder". El Seminari és residencial i se celebrarà a l’Hotel Balneari Broquetas, de Caldes de Montbui. 

Sota la premisa “el poder de l’aprenentatge col·lectiu per transformar-nos i transformar les nostres organitzacions”, el seminari ens permetrà descobrir els significats que atribuïm a conceptes com Lideratge, Innovació i Poder, conscient i inconscientment, i els efectes que tenen en les pròpies accions. A més, aquesta trobada proporciona l’ocasió única de viure en primera persona la constitució dinàmica d’una organització. Els participants, al ser-ne part activa, mobilitzen el seu potencial d’aprenentatge i l’interioritzen en profunditat, tot fent fàcilment transferibles els descobriments a les seves pròpies situacions.

En base a l'acord de col·laboració que tenim amb Innova, les col·legiades i col·legiats gaudiu d’un 15% de reducció en la inscripció.

Per a més informació podeu contactar directament amb els coordinadors del Seminari, David Sierra i Sandra Carrau, al  934 153 099 o a innova@innovaccio.net

Consulta el programa, docents i d'altres detalls del Seminari

Compartir