Compartir
354 visitas
19
gen.
2022

Organitzem un curs per aprofundir en el paper del treball social sanitari en la prestació de l'eutanàsia

 


Arran del gran èxit de participació al webinar “El paper del Treball Social en la prestació de l’Eutanàsia a Catalunya”, amb més de 120 persones seguint la jornada, el Col·legi ha apostat per organitzar el curs "Prestació de l'Eutanàsia i el suïcidi assistit. El paper des del Treball Social Sanitari a Catalunya".

L'objectiu del curs, que es farà en modalitat online, és aportar els coneixements bàsics sobre la prestació de l'Eutanàsia i sobre quin ha de ser el paper de les i els professionals del treball social, així com incidir en les capacitats i habilitats necessàries per desenvolupar en la seva pràctica diària, a través de les eines psicosocials que afavoreixin la millora de la qualitat de vida de les persones,durant el procés de malaltia avançada i davant el dret d'acollir-se a la prestació d'eutanàsia i suïcidi assistit.

L'entrada en vigor de la Llei orgànica 24/3/21 de regulació de la Llei de l'Eutanàsia i el suïcidi assistit constitueix una nova prestació inclosa en la cartera de serveis del Servei Català de la Salut. A Catalunya es contempla la figura de la treballadora social sanitària com a professional dins del Comitè de garantia, però la implicació d'aquesta disciplina és present en tot el procés assistencial, ateses les necessitats psicosocials en processos de malaltia crònica avançada i de final de vida. Per tot això es fa necessària una formació específica per a professionals del treball social sanitari, a causa de l'impacte professional en el procés de la prestació.

El curs, de 20h, s'iniciarà l'1 de febrer. Us animem a fer la vostra inscripció

Aquesta formació té atorgat el Reconeixement d’Interès Sanitari amb número de registre 9002S/1/2022 i data 3 de gener de 2022

Compartir