Compartir
746 visitas
14
nov.
2018

Oberta la presentació de candidatures per a la vicepresidència de la Regió Europea de La Federació Internacional de Treball Social

 


La Regió Europea de la Federació Internacional de Treball Social (FITS) ha obert la convocatòria per presentar candidatures per al càrrec de la vicepresidència regional. Fins ara, aquest càrrec estava ocupat per Ana Radulescu. Però la renúncia de la fins ara presidenta de la Regió Europea, Ana Lima després del seu nomenament com a Secretària d’Estat de Serveis Socials, ha fet que Radulescu hagi passat a ocupar la presidència, deixant vacant la vicepresidència. 

La presentació de candidatures haurà de partir de l'aval dels socis membres de la Federació, per això les persones interessades hauran de posar-se en contacte amb el Consejo General de Trabajo Social i presentar la seva candidatura prèviament. És requisit per als i les candidates haver estat vinculat/a a les estructures professionals dels Col·legis, a més, el procés és en anglès i les condicions per a l'elecció i el procés de votació està regulat per la Federació.

Les candidatures per al lloc s'han d'enviar a el Consejo abans de l'11 de gener de 2019

 

Més informació al web del Consejo General del Trabajo Social 

Compartir