Compartir
591 visitas
13
set.
2012

Obert període de la Convocatòria de Beques Leonardo Mobilitat 2012

 


CONVOCATÒRIA DE BEQUES LEONARDO MOBILITAT 2012

Estades de pràctica laboral a Europa vers la Interculturalitat

 

Des del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, gràcies a la feina realitzada des de la Comissió de Relacions Internacionals, hem establert un conveni de col·laboració amb l’Associació Nexes, que té un projecte de mobilitat Leonardo da Vinci (projecte europeu) aprovat per l’any 2012. Amb aquest conveni podeu tenir la possibilitat de ser seleccionats i gaudir de beques per a estades de pràctica laboral a Europa, amb l’objectiu de reforçar el procés d’aprenentatge i creixement professional dels participants orientats a la intervenció dins la interculturalitat.

¿Per què sol·licitar una de les Beques Leonardo?

Suposen poder realitzar pràctiques professionals durant 13 setmanes en França (Pau), Itàlia (Florència), Portugal (Lisboa/Cascais) i Suècia (Arvidsjaur).

Són una oportunitat per continuar formant-se i aprofundir en la pràctica professional vers el fenomen de la immigració que esdevé la interculturalitat.

Obtindràs una experiència laboral en una institució de l’estranger.

Resulten una bona oportunitat per aprendre una llengua estrangera.

 

 

 

Quins són els requisits d’admissió?

Poden optar a totes aquestes beques Leonardo Mobilitat 2012 totes/s les col·legiades i col·legiats del nostre Col·legi. Els beneficiaris han d’acomplir els següents requisits:

-          Persones amb edats compreses entre els 21 i 30 anys que estiguin en possessió de la diplomatura en treball social o el títol de grau en treball social.

-          Tenir coneixements d’informàtica a nivell d’usuari.

-          Tenir una experiència laboral de menys de 3 anys.

-          Residir a Catalunya.

-          No haver gaudit d’una beca Leonardo o programa d’intercanvi internacional amb anterioritat.

Informació pràctica:

El termini per a la presentació de sol·licituds s’obrirà amb al publicació de les bases el dia 13 de setembre fins al 2 d’Octubre de 2012. No s’admetran sol·licituds passada aquestes dates.

El calendari de les estades serà: Itàlia de gener a abril 2013; Portugal i Suècia de l’abril al juliol 2013 i França de l’agost a l’octubre de 2013

Com inscriure’t? A través de la nostra pàgina web i del formulari que trobareu com a fitxer adjunt amb el nom “formulari candidats”.

Entre el 3 d’octubre i el 31 d’octubre es realitzaran les entrevistes dels candidats admesos i el dia 31 d’octubre es publicarà a la nostra pàgina web la llista amb els sol·licitants pre-seleccionats.

Per altres informacions sobre el projecte podeu consultar la pàgina web de Nexes, www.nexescat.org, que serà l’entitat que gestionarà el funcionament de les beques Leonardo da Vinci.

 

Document Informatiu

Fomulari Candidats

Compartir