Compartir
731 visitas
27
nov.
2014

Obert Actualització de Llistes de perits 2015

 


Iniciem el procés d’actualització de llistes de pèrits disposats a actuar davant els òrgans judicials pel 2015. Aquesta actualització és tant per a la llista que preveu la Llei d’Enjudiciament Civil ( arts. 341 i ss.), com per a la dels perits que estan disposats a actuar en els supòsits i condicions de l’Ordre JUS/419/2009 relativa al pagament de peritatges a càrrec del Departament de Justícia.

La incorporació al torn d'intervenció com a perit en dictamen pericial social és totalment voluntària i, des del moment en què un professional accedeix a aquestes llistes està subjecte a la possibilitat que sigui cridat per un òrgan jurisdiccional en relació a l’especialitat triada.

Si et vols DONAR D’ALTA a les llistes,  tens de termini fins el dia 15 DE DESEMBRE DE 2014.

Com veureu hi ha dos especialitats de peritatge social:  Peritatge de família i peritatge d’incapacitacions per lo que si teniu formació  genèrica o específica en qualsevol dels àmbits ens heu d’adjuntar còpia de la certificació  i afegirem aquesta informació al llistat que s’enviï.

Us facilitem enllaç on trobareu la següent documentació:

- Sol·licitud d’alta del Col·legi al torn de pèrit social

- Llistat de Partits Judicials LEC ( Llei d’Enjudiciament Civil)

- Ordre JUS-419-2009

- Llistat de Partits judicials de l’ ORDRE JUS-419

- Autorització de peritatge privat

Si vols o vols RENOVAR la teva inscripció en aquestes llistes, has d’enviar la Sol·licitud d’alta del Col·legi amb les dades actualitzades i si has fet alguna formació relacionada,  també ens l’hauràs d’enviar per incorporar-la al llistat.

Si vols tramitar la BAIXA del llistat només ens has de comunicar mitjançant un correu electrònic,   que vols tramitar la baixa del llistat de perits per l’any 2015 amb les teves dades personals.

Tant si vols donar-te d’alta , si vols renovar la teva incorporació al torn de pèrits judicials o tramitar la baixa , has de fer arribar al Col·legi la sol·licitud d’alta complimentada per correu electrònic a catalunya@tscat.cat abans de la data indicada.

Us agraïm la vostra col·laboració i, com sempre, restem a la vostra disposició per a qualsevol informació complementària o aclariment que necessiteu tant a l’adreça de correu electrònic facilitada anteriorment , com al telèfon 93.318.55.93

Compartir