Compartir
632 visitas
12
març
2021

Novetats respecte a la vacunació de les treballadores i treballadors socials

 


L'11 de març, la degana del Col·legi, Conchita Peña, acompanyada per diferents membre de la Junta, es van reunir amb el secretari general de Treball, Afers Socials i Família, Oriol Amorós, per parlar de temes que preocupen a la professió, així com de la vacunació del col·lectiu.

En aquest sentit, es va informar que s’estant traslladant els censos a Salut Pública i que a partir d'aquí s'iniciarà la vacunació de les treballadores i treballadors socials que fan intervenció directa.

Aquesta gestió se suma a les que ja ha anat fent la Junta del Col·legi per tal de concretar els detalls de la vacunació del col·lectiu contra la covid-19. Així, a principis de febrer, es va fer una reunió amb la directora general d’Ordenació de Professions Sanitàries, Montserrat Gea; i es van mantenir contactes amb la directora general de Serveis Socials, Meritxell Benedí. 

Des del Col·legi seguim incidint en què formem part d’aquest grup de professionals prioritzables, ja que tal i com s’està demostrant des de l’inici de la pandèmia, som una professió essencial i estem en primera línia de l’atenció a la ciutadania.

Consulta el comunicat que vam publicar el 10 de febrer. 

Compartir