Compartir
385 visitas
02
des.
2019

Nova conferència del cicle Dones i Professions col·legiades de la Intercol·legial

 


El 13 de desembre, la Comissió de Dones i Igualtat de L’Associació Intercol·legial organitzarà una nova jornada dins del Cicle de conferències Dona i professions col·legiades, que té com a objectiu debatre sobre la situació de la dona en les professions col·legiades. Aquesta primera edició del cicle consta de tres actes, dos dels quals ja s'han celebrat, on la idea és abordar algun dels 10 punts del Decàleg "El nostre Clam per l’Equitat".

La propera jornada, coordinada per DonesCOEINF (Comissió de gènere del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya), se centrarà en el paper de la dona en les professions tecnològiques i comptarà amb la presència de Lucia Lobello, presidenta de Women in Engineering de l’IEEE i la directora general d’Igualtat, Mireia Mata.

L’acte inclourà també una taula rodona que oferirà una mirada polièdrica sobre el binomi dona-tecnologia. Així, s'abordarà quin paper juga la tecnologia en professions com l’esport o la salut, quin impacte té desenvolupar les capacitats artístiques en el desenvolupament del pensament computacional i tecnològic, quins són els reptes de les joves tecnòlogues en la seva inserció professional en un món totalment masculinitzat o què podem fer per reduir l’escletxa de gènere en el sector tecnològic. Es finalitzarà amb un refrigeri. 

Dades de la jornada

  • Dia: Divendres, 13 de desembre de 2019
  • Hora: De 16 a 18:00h
  • Lloc: Auditori COABC (C/Casp 130. Barcelona)

 

Consulta el programa

Inscripcions gratuïtes 

Compartir