Compartir
1541 visitas
23
oct.
2018

Nous cursos de sensibilització a la supervisió

 

sensibilització a la supervisió


El Col·legi posem en marxa, tant a la seu central com a les diferents delegacions, cursos de sensibilització a la supervisió. Aquests cursos estan adreçats a treballadores socials que es troben en els primers 5 anys de la seva pràctica professional, moment en el qual poden sorgir dubtes com quin és el meu paper en l'equip?, quin és l'encàrrec que em fan?, com he d'abordar els casos? o on queda la meva ètica professional i personal?

Per això, des del Col·legi t'oferim aquest acompanyament en l'inici de la teva pràctica professional a través d'un espai on podràs apropar-te a l'experiència de la supervisió i als seus beneficis. 

El curs de sensibilització a la supervisió consta de tres sessions gratuïtes i, a continuació, es pot optar a participar en la segona fase de sessions d’aprofundiment sobre la pràctica professional.

DATES DELS CURSOS
Terres de l'Ebre: 15 i 29 de novembre i 13 de desembre. Inscriu-te
Lleida: 20 de novembre, 4 de desembre de 2018 i 15 de gener de 2019. Inscriu-te
Girona: 20 de novembre, 4 i 18 de desembre de 2018. Inscriu-te
Barcelona: 28 de novembre, 5 i 19 de desembre de 2018. Inscriu-te​ 
Manresa: 28  de novembre,19 de desembre i 30 de gener. Inscriu-te 
Tarragona: Properes dates al 2019

 

  • Si les dates no et van bé i vols optar al servei individual, fes-nos arribar la teva butlleta de sol·licitud a formacio@tscat.cat i/o a les Delegacions corresponents i ens posarem en contacte per informar-te de les dates i horaris disponibles al llarg del curs.
  • Més informació sobre el servei de Supervisió

 

Compartir