Compartir
108 visitas
21
maig
2020

Nou webinar del Consejo: "Ecosistemes d'innovació social: pensar en clau de xarxa. El cas de Frena la Corba"

 


Dimecres, 27 de maig, a les 17h, el Consejo General del Trabajo Social organitzarà el webinar "Ecosistemes d'innovació social: pensar en clau de xarxa. El cas de "Frena la Curva", amb la col·laboració d'Unió Professional. 

 

Les situacions de crisis també donen cabuda a nous i interessants projectes d'innovació social i de desenvolupament comunitari. Per això, en aquesta ocasió, aquest webinar donarà a conèixer una experiència única de creativitat ciutadana, resiliència cívica i solidaritat veïnal.

La xerrada anirà a càrrec de Raúl Oliván, treballador social i actual director general de Govern Obert i Innovació Social en el Govern d'Aragó. Ha dirigit durant gairebé 10 anys Zaragoza Activa, un ecosistema d'emprenedoria i innovació social. A més ha liderat projectes d'innovació social i compta amb àmplia experiència en noves metodologies de desenvolupament comunitari i innovació ciutadana.

El webinar, adreçat a treballadors/es socials col·legiats/es, es podrà seguir a través del Youtube del Consejo. És necessari fer la inscripció prèvia
 

Compartir