Compartir
51 visitas
15
maig
2020

Nou webinar del Consejo: "¿Consideramos el género desde el trabajo social en momentos de crisis?"

 


El proper dimecres, 20 de maig, a les 17h, el Consejo General del Trabajo Social organitzarà un nou webinar gratuït adreçat a treballadores i treballadors socials col·legiats.

Sota el títol "¿Consideramos el género desde el trabajo social en momentos de crisis?", l'objectiu d'aquesta sessió és reflexionar com la situació de confinament afecta en base al gènere: l'ètica de les cures, la conciliació familiar i professional, i, fins i tot la violència de gènere.

El webinar anirà a càrrec de Raquel Millán Susinos, treballadora social col·legiada del COTS de Madrid. Amb experiència de més de 30 anys com a treballadora social en diferents àmbits (drogodependències, gènere, serveis socials comunitaris), actualment treballa en l'àmbit sanitari. És experta en salut pública, gènere, treball social en grups, supervisió grupal i teràpia familiar sistèmica.

Us podeu inscriure a la xerrada a través d'aquest enllaç. Un cop validada la inscripció, s'enviarà per correu electrònic als i les participants l'accés a la sessió, que s'impartirà en el canal de Youtube del Consejo.

 

Compartir