Compartir
764 visitas
30
gen.
2019

Nou sistema de votació de la Medalla d'Or del Col·legi

 


Un dels actes estrella de cada any del Col·legi és l'entrega de la Medalla d’Or a una persona col·legiada rellevant en l'àmbit del treball social a Catalunya. Es premia en dues categories:

  • Significació del Treball Social en el moment actual. És a dir, treballador/a social actiu, de referència, dins d’un àmbit d’ intervenció concret.
  • Trajectòria professional, treballador/a social amb experiència professional superior a 25 anys amb reconeguda trajectòria de mèrits professionals.

 

Per a la Medalla d'aquest any, el sistema de selecció de les guardonades o guardonats s'ha modificat respecte d'altres edicions. Ara seran les Comissions del Col·legi les encarregades de proposar candidat/a per a les diferents categories, tasca que fins ara es demanava a la col·legiatura. Sí que és manté que, en una segona fase, siguin les col·legiades i col·legiats qui escullin les persones guanyadores

Properament us anirem informant de l'evolució del procés de selecció de la Medalla d'Or que, aquest any, s'entregarà durant l'abril. També us informarem puntualment de la data concreta i el lloc escollit per a la celebració d'aquest acte. 

 

 

 

 

Compartir