Compartir
587 visitas
12
jul.
2011

Nou projecte de Supervisió en grup

 


Us informem de la posada en funcionament, dins del nostre Col·legi professional, del nou projecte de “Supervisió en grup”.

 

Al llarg d’aquests anys, a la Junta de Govern ens ha arribat en diverses ocasions, la demanda per part de diferents persones col·legiades per a que oferíssim supervisió als treballadors i treballadores socials interessats. Això ens ha portat a fer una reflexió amb un grup de col·legiades expertes en la matèria, que conformen el grup impulsor i que ha estat nomenat per la Junta de Govern, i hem elaborat un projecte que ara et volem presentar.

 

Es tracta d’un projecte de “Supervisió en grup” adreçat a totes les treballadores i treballadors socials de Catalunya que, a nivell individual o com a Comissió o grup de treball, esteu interessats en tenir un espai de supervisió amb una treballadora social experta.

El projecte consisteix en 8 sessions de dues hores de durada, amb un grup conformat entre 6 i 8 persones.

 

 

Aquesta supervisió es podrà realitzar en diferents àmbits d’actuació: Supervisió en funcions directives; en acció comunitària; en serveis socials; en salut; en estratègia de les organitzacions; en grups de diferents àmbits. Volem oferir aquest servei a tots els indrets de Catalunya.

 

Totes aquelles persones que estigueu interessades us podeu posar en contacte amb el “Departament d’atenció al col·legiat”, a través de l’adreça de mail: atenciocolegiat@tscat.cat, o be trucant per telèfon a la seu central o a qualsevol de les delegacions del Col·legi, abans del 15 de setembre de 2011.

 

Podeu trobar informació més detallada sobre aquest projecte clicant aquí

 

 

 

 

Compartir