Compartir
2514 visitas
06
abr.
2020

Nou espai de suport i acompanyament per a professionals en primera línia

 


Aquest servei ha deixat de funcionar el 21 de juny de 2020, coincidint amb la finalització de l'estat d'alarma

El Col·legi i l’EASC (Associació Europea de Supervisió i Coaching) hem signat un acord per oferir un servei de suport i acompanyament a professionals actius, prioritariament de serveis socials bàsics, especialitzats, residències, infància, com d'altres que, davant la situació d’alarma i crisis sanitària que estem vivint, estan atenent i assistint en primera línia a persones que, a causa del coronavirus, han emmalaltit i/o també a aquelles que a causa del mateix viuen en situació de precarietat i vulnerabilitat social.

D'aquesta manera, el Col·legi segueix treballant per posar a l'abast dels professionals un nou servei d'acompanyament emocional i professional per afrontar l'actual emergència sanitària i social. 

Aquest nou servei consisteix en un espai d’escolta, suport emocional i acompanyament, de fins a tres sessions individuals de 30/45 minuts per persona i sempre amb la flexibilitat que els i les professionals que donen el suport (supervisors/es i coachs certificats), considerin necessària. 

 

Com usar aquest nou servei

Per usar aquest nou servei, heu d'enviar un correu electrònic a covid19@tscat.cat, indicant nom i cognoms, perfil professional, àmbit d’intervenció, població de treball, idioma de preferència en el qual desenvolupar la sessió (català, castellà, anglès i alemany) i telèfon de contacte.

El professional supervisor o coach connectarà amb la persona, per telèfon o videoconferència, en qualsevol dels canals o plataformes disponibles. Aquest servei gratuït estarà actiu fins que finalitzi l’estat d’alarma i confinament.

Més informació sobre el servei en català, castellà, anglès i alemany

 

 

Compartir