Compartir
1729 visitas
04
març
2020

Mostrem la nostra indignació davant l'acord dels jutges de Catalunya de no aplicar el Decret d'habitatge en la seva totalitat

 


Aquest matí hem enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació per mostrar la nostra indignació davant l'acord dels jutges de Catalunya de no aplicar el Decret d'habitatge en la seva totalitat. 

Les treballadores socials reclamem una aplicació garantista del Decret llei 17/2019, que incorpora mesures protectores i preventives que suposen un avenç per fer efectiu el dret a l'habitatge. També demanem a les administracions agilitat en la seva aplicació amb protocols unificats i circuits d'atenció eficaços. A hores d'ara, les treballadores socials continuem atenent situacions invisibilitzades de famílies que ocupen habitatges sense regularitzar i queden al marge de qualsevol tipus de protecció social, malgrat el pas endavant que suposa el decret a l'hora de visibilitzar aquesta realitat.

El desallotjament del Bloc Llavors de Barcelona, amb una actuació policial desmesurada, és un clar exemple de l'incompliment del nou decret amb un alt risc social. 

Llegeix la nota de premsa completa

Compartir