Compartir
616 visitas
23
oct.
2019

Millorem el servei de Consultoria professional i jurídica del Col·legi

 


Un dels serveis que el Col·legi ofereix a col·legiades i col·legiats és el de Consultoria professional i jurídica que abasta els diferents àmbits del treball social. Aquest servei de consultoria professional és d’accés gratuït, mentre que, en el cas de la jurídica, les col·legiades i col·legiats teniu dret a una primera consulta gratuïta.  

Per tal de facilitar l'accés i fer més àgil aquest servei, hem millorat el procediment de gestió de les consultes creant un nou espai a la web del Col·legi per tramitar-les. Des d'aquest espai, les col·legiades, prèviament registrades amb el vostre usuari a la web, podeu fer i enviar les vostres consultes. A més, des de la vostra àrea personal (El meu perfil), podreu fer el seguiment de l'estat i evolució de la mateixa i, també, fer noves consultes.

En el cas d'entitats i ciutadania, les consultes s'hauran de seguir enviant a través del correu electrònic a: consultoria@tscat.cat

Quines consultes puc fer?

Els àmbits d’actuació de la consultoria professional són la dependència, infància, salut mental, atenció primària i especialitzada, hospitals i salut, residències de gent gran, peritatge social, mediació, emergències, etc.

En el cas de les consultes jurídiques, aquest servei comprèn una primera consulta relacionada amb l’activitat professional de la treballadora social, en especial aquelles de caire laboral, civil i administratiu i tributari per a donar resposta a qüestions senzilles o de mitjana complexitat, sense que hi hagi intervenció en procediments judicials ni representació en expedients.

 

Compartir