Compartir
536 visitas
01
jul.
2020

Més d'un centenar de persones participen a les Portes Obertes del Col·legi

 


Com cada any per aquestes dates, el Col·legi obre les seves portes a les persones recent graduades en Treball Social. L'objectiu de la Jornada és molt clar, explicar què és el Col·legi, quins serveis ofereix i resaltar la necessitat, la importància i la força que té formar part del col·lectiu col·legiat. 

Aquest any, amb les limitacions que encara imposa la covid-19, hem optat per fer una Jornada una mica diferent. Primer en el format, ja que les portes obertes s'han fet de forma virtual i retransmesses a través del nostre Youtube. I, en segon lloc, en el contingut, ja que, a banda de l'explicació sobre el Col·legi, hem volgut donar a conèixer entre les futures i futurs professionals del sector dues experiències de treballadores socials davant la pandèmia.

Davant de prop de 115 espectadores, la Jornada, celebrada el 30 de juny, va començar amb una benvinguda per part de la degana, Conchita Peña, que va felicitar a les recent graduades i graduats i els va animar a incorporar-se a la professió amb "ganes de crèixer, d'apendre, positivisme, i buscant el vostre camí", va dir.  

Seguidament. va arribar la intervenció de la responsable del Servei d'Orientació i Borsa de Treball, Anna Masvidal, que va presentar els diferents serveis i avantatges que comporta col·legiar-se. 

La part de vivències davant la codi-19 la va iniciar la membre de l'Equip d'Emergències del Col·legi, Judit Rodríguez, que va explicar les diferents activacions de l'Equip durant la pandèmia, posant en valor la tasca vital d'acompanyament i suport psicosocial realitzada. 

Finalment, va intervenir Conchita Peña, en aquest cas amb el rol de treballadora social de l'àmbit de salut que ha estat en primera línia. Peña, va parlar amb profunditat del rol del treball social afrontant l'emergència sanitària i social i, en concret, en tota l'actuació que s'ha fet en el projecte dels Hotels Salut i els aprenentatges que s'han extret pel que fa a l'hora de desenvolupar la feina. 

En el nostre canal de Youtube podràs tornar a veure la Jornada de Portes Obertes.

 

Compartir