Compartir
641 visitas
06
set.
2012

Manifest Sobre les mesures del Govern de la Generalitat sobre els impagaments a les entitats socials

 


 

Declaració del Col·legi de Pedagogs de Catalunya a la presentació, el 3 d’agost, dels Consellers Cleries i Mas-Collell, en la Diputació Permanent del Parlament de Catalunya, per explicar les mesures d’impagament als proveïdors de serveis socials.

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), vol fer palès el seu rebuig a la situació creada per la mala gestió dels recursos i pitjor solució imposada al problema que afecta directament a les persones més vulnerables de la societat.

La decisió d’impagament a les entitats socials atempta directament als drets ciutadans i ciutadanes -usuaris i professionals- víctimes un cop més d’una situació de la que no en són responsables.

L'impagament anunciat deixarà sense liquiditat a les entitats proveïdores de serveis socials que no podran fer front a les despeses, amb el risc de no poder seguir atenent als col·lectius amb més dificultats, als que donen atenció en concertació amb la Generalitat.

Considerem que s'han d'adoptar alternatives polítiques per a resoldre el més aviat possible una situació que agreuja encara més el malmès estat en què es troben les entitats de l'àmbit social.

Instem al Govern a prendre iniciatives polítiques noves i valentes donat que les mesures fins ara preses no ens duen enlloc. Cal fer front comú amb totes les forces polítiques per a mobilitzar sensibilitats de país.

 

Junta de Govern
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
6 d’agost de 2012
Compartir