Compartir
1341 visitas
09
maig
2018

Lliurament 'Ajuts de Cooperació al Desenvolupament 2017' - 12 juny

 

cooperació, desenvolupament infantil


El lliurament oficial es durà a terme el proper 12 de juny de 2018 a les 18.00h al Pati Llimona. Podeu confirmar la vostra assistència, clicant en aquest enllaç.

 

La Junta de Govern del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, reunida en sessió ordinària el passat 26 d'abril de 2018 i una vegada analitzada la proposta de la Comissió de Solidaritat i Cooperació amb el Tercer Món del Col·legi, va acordar atorgar els Ajuts de Cooperació al Desenvolupament 2017 a:

  • Títol del projecte: Projecte per la contribució i la millora alimentària.

Entitat: ASSOCIACIÓ AFRO-CATALANA D’ ACCIÓ SOLIDÀRIA

Millora de l’alimentació de 140 nens i les seves famílies, unes 2000 persones, mitjançant el tancament d’un hort i habilitació d’un pou i canals de rec en aquest espai que està treballant l’ Associació Unida formada per dones.

Dotació econòmica: 2.664’01€

  • Títol del projecte: Projecte de recuperació d’infrastructures i serveis educatius afectats pel terratrèmol de 2015

Entitat: POSITIVE SOCIETY NEPAL

Després del terratrèmol sofert per aquest país, i davant la situació d’emergència aquest projecte vol promoure el retorn a l’espai educatiu mitjançant la compra de roba d’hivern i material escolar.

Dotació econòmica: 3.000€

  • Títol del projecte: Projecte d’apoderament i recuperació de nenes i joves víctimes de prostitució infanto-juvenil

Entitat: FUNDACIÓ MAIN

La finalitat del projecte és garantir la recuperació dels drets fonamentals dels menors d’edat entre 11 i 17 anys que viuen als carrers de Maputo. Es tracta d’un conjunt d’accions preventives, d’atenció i de protecció, en general, per adolescents en greu situació de desprotecció social i, en particular, per a nenes i noies que a banda de patir la desprotecció, pateixen l’agreujant de l’explotació sexual i l’exercici de la prostitució per cobrir les seves necessitats bàsiques. És continuïtat d’un projecte subvencionat el 2015.

Dotació econòmica: 4.500€ 

El lliurament oficial dels Ajuts de Cooperació 2017 es durà a terme el proper 12 de juny de 2018 a les 18.00h al Pati Llimona (C/Regomir 3, Barcelona). Comptarà amb la participació de Lucia Guerrero, membre de junta del Col·legi i David Rodríguez, referent de la Comissió de Solidaritat i Cooperació amb el Tercer Mon i vocal del Col·legi.

Podeu confirmar la vostra assistència, clicant en aquest enllaç.

Us agraïm la vostra participació en la convocatòria i us felicitem per la iniciativa!

Compartir