Compartir
266 visitas
14
jun
2021

“Les dones professionals actuem”, l’acte de la Intercol·legial sobre l’experiència d’actuació en diferents etapes de la vida

 


L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya ha organitzat per aquest dijous 17 de juny l’acte “Les dones professionals actuem – Ens retrobem!” on tres expertes feministes explicaran la seva experiència d’actuació en diferents etapes de la  vida des de  la seva mirada personal. Els temes que es tractaran seran  “La infància i adolescència”, “Universitat i carrera professional” i “La tasca actual”.

El grup de ponents estarà format per Núria Carrera i Comes, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial; Teresa Blasi Gacho, advocada sòcia fundadora del Col·lectiu AIDE i Presidenta de la comissió de dones advocades de l'ICAB; Núria Castell Ariño, doctora en Informàtica i  membre fundadora de dones COEINF i M. Cinta Pastor Redondo, enginyera tècnica i llicenciada en Química, ex-vicedegana del Col·legi d’Enginyers de Grau i Enginyers  Tècnics industrials de Barcelona, membre fundadora de la Comissió d’igualtat.

L’acte serà en línia a les 18:30 h a través de la plataforma Zoom. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia, només cal visitar aquest enllaç. 

Compartir