Compartir
222 visitas
03
des.
2019

La treballadora social Ramona Tigell, medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

 


El passat 29 de novembre, el president de la Generalitat, Quim Torra, va lliurar les Medalles i Plaques Josep Trueta al mèrit sanitari a 18 professionals i 5 entitats que, per la seva tasca i trajectòria, han contribuït de forma significativa a l’avenç i la millora de l’àmbit de la salut.

Entre les premiades, estava la treballadora social sanitària i col·legiada, Ramona Tigell Gironès, que va rebre aquesta medalla com a reconeixement a la seva contribució al món de la salut i a la seva trajectòria professional. 

Des del TSCAT, volem felicitar la Ramona Tigell per aquest merescut guardó que representa, també, un reconeixement al paper del treball social dins de l'àmbit sanitari. 

Qui és la Ramona Tigell?

Diplomada en Treball Social i màster en Antropologia Mèdica amb la tesi “L'impacte desculpabilitzador dels neurosabers en pares d’infants amb TDAH”, treballadora social sanitària de l’ICS durant més de 25 anys i, prèviament, treballadora social de l’Ajuntament de Tarragona, sempre vinculada al barri de Bonavista. Tigell també ha destacat com a professora associada de la Facultat de Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili i ha estat coautora de múltiples articles i protocols, entre els quals cal destacar: “Recomanacions per al procediment de dictamen social de situació de risc d’exclusió social o de marginalitat”, “Xarxa de suport a les famílies cuidadores” i “El treball social sanitari en situacions d’emergència”, entre d’altres.

 

Compartir