Pestanyes primàries

Compartir
126 visitas
03
maig
2021

La RTS participa en una trobada amb revistes d'altres Col·legis de Treball Social

 


El passat 27 d’abril, la directora de la Revista de Treball Social (RTS)Rosa M. Carrasco, el membre de la Junta del Col·legi, David Rodríguez, i el suport tècnic de l'RTS, Jaume Ferrández, van participar en una trobada telemàtica de revistes científiques publicades pels col·legis professionals de treball social de l’Estat, iniciativa impulsada per l’equip de redacció de la revista Servicios Sociales y Política Social que publica el Consejo General de Trabajo Social.

L’objectiu de la trobada era tenir un primer contacte entre els equips de redacció de les diferents revistes per compartir experiències sobre la divulgació del coneixement que genera la pràctica del treball social i valorar possibles fórmules de cooperació. Entre els temes apuntats per treballar en futures trobades hi ha l’enfocament editorial de les revistes, la indexació de les publicacions científiques, la motivació dels professionals per escriure articles, el procés de revisió externa d’articles o com aprofitar les xarxes socials per difondre el coneixement.

A més de l’RTS i la revista del Consejo General, a la reunió hi van participar representants de Trabajo Social Hoy (COTS Madrid), TS Nova (COTS València), Documentos de Trabajo Social (COTS Málaga) i TS Difusión (COTS Cádiz, COTS Huelva i COTS Málaga), Fervenzas (COTS Galicia) i Transformación (COTS Sevilla).

Compartir