Compartir
2777 visitas
22
oct.
2019

La Revista de Treball Social estrena nova pàgina web

 


La Revista de Treball Social ja compta amb una web pròpia. Es tracta de www.revistarts.com, un portal que neix com a targeta de presentació de la revista i que té com a objectiu convertir-se en una porta oberta per rebre i compartir treballs i reflexions que ajudin a créixer els professionals i la disciplina de manera col·lectiva.

"Amb el nou web avancem en l’assoliment d’algunes de les fites clau de l’RTS: millorar en accessibilitat, en proximitat i en transparència", explica la directora de la publicació, Rosa M. Carrasco, en l'editoral de l'última RTS. 

Nova plataforma per presentar articles

La nova web permetrà agilitar l'accés als continguts publicats, descarregar i compartir articles, i també se’n podrà fer una lectura més amable des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc. Entre les novetats principals que aporta aquest nou espai, destaca la plataforma per presentar articles, així com per al seguiment del procés de valoració.

Així mateix, s’ha pensat en un sistema que també permeti la indexació en les principals bases de dades bibliogràfiques, la qual cosa significa un pas més en l’assoliment dels requeriments de les publicacions científiques en l’àmbit de les ciències socials.

Més visibilitat

Finalment, la nova web de la RTS també contribuirà i facilitarà a la comunicació i la visibilitat en les xarxes socials, estratègia que ja es va iniciar el passat mes de juny quan la RTS va estrenar el seu perfil de Twitter propi. D'aquesta manera, es vol ampliar la possibilitat d’arribar a més lectors i lectores, difonent i compartint el coneixement generat des de la disciplina del treball social.

 

Compartir