Compartir
961 visitas
04
febr.
2019

La nova Borsa de Treball del Col·legi publica 245 ofertes en els primers 2 mesos de funcionament

 

2 mesos nova Borsa de Treball


Fa poc més de 2 mesos que vam estrenar la nova Borsa de Treball del Col·legi i, de moment, aquesta nova plataforma està tenint un gran acollida, tant per part de les col·legiades com de les empreses, entitats i institucions que han vist en aquest nou espai un gran recurs per publicitar les seves ofertes de feina. 

Les xifres així ho demostren. En aquest període, s'han publicat 245 ofertes, cosa que representa un 43% més en relació al mateix període de l'any anterior.

A més, d'aquestes destaca el increment de les ofertes pròpies, és a dir, aquelles que ens fan arribar les empreses i/o entitats públiques i/o privades al Col·legi perquè les publiquem a la nostra plataforma, en alguns casos de forma exclusiva. En total s'han rebut 62, davant de les 49 de l'any passat. 

En aquests dos mesos, s'han inscrit a la nova Borsa de Treball 495 col·legiades, que han enviat 1.568 candidatures a les diferents ofertes. 

Una plataforma amb molts avantatges

La nova Borsa de Treball es va posar amb marxa amb l'objectiu d'oferir les màximes facilitats a totes aquelles col·legiades que busquen noves oportunitats laborals. D'entre els avantatges que ofereix, destaquen: 

avantatges borsa de treball

Descobreix la nova Borsa de Treball 

Si ets una col·legiada i/o una empresa i tens alguna consulta sobre la Borsa de Treball del Col·legi, contacta amb nosaltres.

 

Compartir