Compartir
972 visitas
16
gen.
2020

La Mesa unitària en defensa del sector social es reuneix amb el Govern

 


Aquest migdia, les entitats que integrem la Mesa unitària en defensa del sector social i d’atenció a les persones de Catalunya, entre les quals està el nostre Col·legi, ens hem reunit amb el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. En nom del Col·legi ha participat la membre de Junta, Mercè Civit. 

Les entitats integrants de la Mesa hem reclamat l’activació de polítiques socials i millores substancials en el finançament dels serveis amb l’objectiu de garantir els drets socials de la ciutadania, una atenció de qualitat i unes millors condicions laborals per als treballadors i les treballadores del sector. En definitiva, per assegurar la sostenibilitat dels serveis amb dignitat per als usuaris i els professionals. 

El Govern ha reconegut la situació crítica que pateix el sector social i s'ha compromès a convocar una nova trobada amb la Mesa unitària en el termini d'un mes per compartir els pressupostos de la Generalitat per al 2020. A banda d'aquesta propera reunió, es crearà un espai estable de diàleg i negociació amb l'objectiu d'abordar els diferents temes que es plantegen en el Manifest fundacional de la Mesa.

Llegeix la nota de premsa completa

 

Impactes en els mitjans de comunicació

Aquest és l'impacte que ha tingut la nota de premsa en els mitjans de comunicació: 

Compartir