Compartir
558 visitas
13
maig
2011

La Junta de Govern segueix aconseguint acords

 


La Junta de Govern vol compartir amb tu que seguim...

 

... Aconseguint acords!!!

 

És la primera vegada, a nivell de Catalunya, que s’incorporarà el Treball Social en els operatius d’intervenció en situacions d’emergències i catàstrofes, encara que hi ha experiències d’àmbit local on hi som presents, els professionals, des de fa temps. Aquest projecte està liderat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i en coordinació amb tots els operadors. És per això que he signat, en nom del Col·legi, un conveni de col·laboració amb l’Hble. Sr. Felip Puig, Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

 

A partir d’ara començarem a preparar els protocols d’actuació per a poder portar la pràctica aquest projecte.

 

És un pas més per avançar la nostra presència en les situacions de necessitats d’urgències.

 

... Reforçant la vida del nostre Col·legi!!!

 

Hem rebut la visita de la Sra. Ma. Assumpció Vilà, Síndica de Greuges de Barcelona. Aquesta visita ha estat molt rellevant per reforçar els lligams que ens uneix en la defensa dels interessos de la ciutadania de Barcelona.

 

... Buscant Aliances!!!

 

 

Neix l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que agrupa al voltant de 100 col·legis professionals i 100.000 col·legiats. Aquest òrgan, liderat pel Col·legi d’Advocats de Barcelona, té com a objectiu la defensa dels drets tant dels col·legis professionals com de les seves col·legiatures. Tinc l’orgull de poder formar part de la Junta de Govern, en representació del Col·legi, d’aquesta intercol·legial, com a Vicepresidenta Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats.

 

 

 

Compartir