Compartir
392 visitas
18
oct.
2021

La Intercol·legial organitzarà l'acte online "Relacions dels Col·legis Professionals i la ciutadania amb les institucions públiques. Més enllà dels consells de participació"

 


El proper dilluns, 25 d'octubre, la Sectorial Social de la Intercol·legial, que presideix el Col·legi, organitzarà l'acte "Relacions dels Col·legis Professionals i la ciutadania amb les institucions públiques. Més enllà dels consells de participació"

La benvinguda a l'acte anirà a càrrec de Núria Carrera i Comes, presidenta de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats. La taula principal comptarà amb les intervencions de Membres de Rafael López Zaguirre, membre del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya; Jordi Pacheco i Canals, degà del Col·legi dels professionals de la Ciència Política i la Sociologia de Catalunya; i Francina Planas Vilella, membre de Junta de Govern i de la comissió de Treball Social Comunitari del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. La cloenda la realitzarà Anna Parés Rifà, membre del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i la Sociologia de Catalunya. 

L'acte, que començarà a les 17h, es farà en format online a través de la plataforma Zoom. Si voleu participar en el torn de paraules, podeu enviar els vostres comentaris o consideracions prèviament a l'adreça de correu participacio@coltscat.cat

Fes la teva inscripció per rebre l'enllaç a la sessió

Compartir