Compartir
367 visitas
16
nov.
2020

La Intercol·legial per a la Infància i l’Adolescència organitza el cicle ‘La mirada sobre l’infant. Sexualitat a la infància’

 


En el marc del Dia Mundial de la Infància, la Iniciativa Intercol·legial per a la Infància i l'Ado pel Col·legi de Psicologia, el Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi de Pedagogs, Fundació Congrés Català de Salut Mental i el TSCAT- organitza un cicle anomenat "La mirada sobre l'infant. Sexualitat a la infància: afectes, cossos, transicions, contextos" el dia 20 de novembre i amb un format online.

Amb una participació professional transversal (sociolocia, pediatria, psicologia, educació, infermeria, treball social), s'abordarà la sexualitat en la infància. "Un espai on interseccionen elements propis de la reproducció -com concebem- amb d'altres pertanyents a la identitat -com ens concebem-".

El programa constarà d'una Conferència Inaugural: "La sexualitat en un context de valors cívics i educatius", a càrrec de Joan Manuel del Pozo, Doctor en filosofia; seguit d'una taula rodona: "Hipersexualitat i infància: el sexe i les seves circumstàncies" i, per acabar, s'abordaran les "Construccions de la sexualitat".

El membre de la Junta del TSCAT, David Rodríguez, participa al comitè organitzador, mentre que l'acte comptarà amb la intervenció de la degana del Col·legi, Conchita Peña, que agafarà el relleu del lideratge de la Intercol·legial de cara l'any vinent.

Les inscripcions es poden fer en aquest link.

 

Compartir