Compartir
2026 visitas
24
març
2015

La Delegació de Lleida i la Universitat de Lleida celebren el Dia Mundial del Treball Social

 


El 24 de març la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida i la Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya han organitzat la jornada ‘Dia Mundial del Treball Social 2015. Nous reptes’.

La inauguració institucional ha estat a càrrec de Mª Pau Cornadó Teixidó, Degana de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida; Núria Carrera Comes, Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i Maria Antonia Pubill, Diputada Delegada i Responsable de l’Àrea de Noves Tecnologies de la Diputació de Lleida.

 

 

Seguidament hi ha hagut una Taula Rodona moderada per Cristina Castaño, Membre de la Junta Territorial de la Delegació de Lleida. A la Taula hi ha participat Carme Rovira Aler, Treballadora Social de l’ABS Sant Andreu (ICS), que ha parlat sobre el treball social clínic en una consulta d’atenció primària; Rosa Mª Nolla Salvadó, Coordinadora d’un Centre de Suport i Responsabilitat i Professora de Treball Social a la UB, que ha parlat sobre els cercles de suport i responsabilitat; Montserrat Mas Carrillo, Coordinadora de la Comissió d’Emergències i Catàstrofes del TSCAT, que ha parlat sobre l’atenció social en emergències i el rol del treballador social i Eva Noguera, Coordinadora de la Comissió de Mediació del Col·legi, que ha parlat sobre la mediació i el present i  futur del treball social.

En acabar la Taula Rodona,  Xavier Pelegrí Vianya, Professor del Grau de Treball Social de la Universitat de Lleida, ha presentat la conferència “El treball social davant els reptes de les diferents polítiques socials”, a càrrec de Fernando Fantova Azcoaga, consultor social.

Finalment, la cloenda ha estat a càrrec de Pilar Martínez Bertholet, Vicedegana de la Delegació de Lleida del Col·legi; Josep Mª Forné Febrer, Director de Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família de Lleida i Pilar Quejido Molinero, Coordinadora del Grau de Treball Social de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL.

En acabar, s’ha pogut escoltar La Polifònica de l’Alegria de l’Associació Alba de Tàrrega. Entre els assistents a l’acte hi era a primera fila Dolors Arderiu, Regidora Delegada de Participació Ciutadana, Gent Gran i Voluntariat Sènior.

Compartir