Compartir
515 visitas
06
març
2015

La Delegació de Lleida del Col·legi i la Universitat de Lleida celebren el Dia Mundial del Treball Social

 


La Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, juntament amb la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, han organitzat la Jornada “Dia Mundial del Treball Social 2015: Nous reptes”, que tindrà lloc el dia 24 de març, de 9 a 13:30 h a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de Cappont) de Lleida.

Podeu consultar el programa d’actes en el següent enllaç.

Som coneixedors de les dificultats del context social actual i de la influència directa que ha tingut en l'augment i l'agreujament dels problemes socials sobre els quals nostra professió hi intervé directament. Així com de la gran capacitat de resposta que hi estem tenint.

Com agents facilitadors que som de la cohesió social i promotors del benestar d'individus, grups i comunitats, aquest moment i període de canvi ens ha servit per potenciar aspectes de la nostra intervenció que donen resposta a les noves necessitats emergents sense deixar d'assumir també nous reptes. L'espai de formació que us presentem tindrà com a objectiu visualitzar-ne alguns d'ells.

Amb molta il·lusió us fem arribar la invitació a la jornada per tal que puguem compartir tots plegats un espai de celebració i de formació on retrobar-nos.

Tenim una cita amb la nostra professió i amb les nostres companyes i companys, a la que esperem que no hi falteu!!

Per a realitzar la inscripció cliqueu al següent  enllaç.

Compartir