Compartir
1458 visitas
13
oct.
2020

La Comissió de Treball Social Comunitari ens convida a reflexionar sobre la intervenció social en temps de pandèmia

 


La Comissió de Treball Social Comunitari del Col·legi ha elaborat l'interessant article "El treball social social en temps de pandèmia: resistència i possibilitats? Apunts oberts per a un (re) pensar i actuar col·lectiu". 

Un document que recull les reflexions i idees sorgides arran de la pandèmia des de la primera línia d'actuació i que volen convidar a tot el col·lectiu a pensar sobre com s'ha dut i s'està duent a terme la intervenció social en aquests temps tan complicats marcats per la incidència de la covid-19 i per la crisi social i santària que ha desencadenat. 

En aquest escrit es vol incidir en com ha impactat la pandèmia en el treball social, en quins valors i mecanismes propis de la professió s'han activat i en quins són els reptes de futur que tenim per endavant. 

Volem felicitar a les autores i autors d'aquest document, Bet Bàrbara, Mercedes Cuenca, Ferran Cortés, Laura Marino, Glòria Muniente, Francina Planas, Toni Tur i Joan Carles Vega, sota la coordinació de Loida Mejias, Nuria Prat i Fina Viturtia. Agraïm l'esforç de compartir i plasmar per escrit la seva mirada sobre la situació actual, amb la voluntat de generar debat i reflexió entre tot el col·lectiu. Enhorabona! 

Llegeix el document "El treball social social en temps de pandèmia: resistència i possibilitats? Apunts oberts per a un (re) pensar i actuar col·lectiu". 

Compartir