Compartir
1591 visitas
02
febr.
2021

L'1 de març organitzarem un webinar dedicat a la mediació

 


Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, celebrat el 21 de gener, el Col·legi, a través de la Comissió de Mediació, organitzarà dilluns 1 de març el webinar "Com intervenim en els conflictes des dels Serveis Socials d'Atenció Primària (SSAP). Similituds i diferències amb la mediació"

L’objectiu d'aquest webinar és que els i les professionals del treball social coneguin les opcions que poden oferir en situacions de controvèrsies familiars o comunitàries. Per això, en aquest acte, a partir de l’experiència de dos professionals veurem l'ús de tècniques mediadores per a la ressolució de conflictes familiars. Seguidament, de la mà d'una mediadora, analitzarem els avantatges i desavantatges, diferències i similituds respecte als procesos formals de mediació. 

Comptarem amb la participació d'Olga Zamora i Artur Roman, mediadores i membres de la Comissió de Mediació i d'Albert Casas i Cecília Roig, treballadores socials dels SSAP Sarrià. 

L'acte s'iniciarà a les 17h i es podrà seguir a través del canal de Youtube del Col·legi. Fes la teva inscripció

 

Aquesta activitat està homologada com a formació contínua en mediació pel Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya.

                   

              

 

                

Compartir