Compartir
521 visitas
04
jun
2013

Jornades Mentoria per a la Inclusió; cosa de dos, cosa de tots

 


Des de la Coordinadora Mentoria per a la Inclusió han organitzat la 1a Jornada Mentoria per a la Inclusió per donar a conèixer, en un matí, les claus dels programa de Mentoria Social.

De la mà del Prof. David DuBois, de la Universitat d'Illinois, us oferirem les claus per desenvolupar i avaluar programes de Mentoria efectiva per a joves.   En l'actual context de reducció de recursos pels infants i joves en situació de risc social, posem al vostre abast els programes de Mentoria per adolescents i joves, a Europa, així com els programes que estem treballant les entitats de la Coordinadora de Mentoria per a la Inclusió.

I, molt conscients de la importància de la qualitat, de l’eficiència i de la importància de mesurar l’impacte  en la acció social, us presentarem l'Estudi d'avaluació dels programes de Mentoria, així com els resultats preliminars d'aquest curs.

Aquí teniu el programa i l'enllaç amb la informació i les inscripcions de les Jornades de Mentoria: http://goo.gl/wF5bz. Les  Jornades son gratuïtes, però les places son limitades.

Podeu fer-ne difusió entre els vostres col·legiats i col·legiades, per favor?

Al Facebook i al Twitter de la Coordinadora també trobareu informació de les Jornades, per si voleu compartir-ho:

http://www.facebook.com/mentoriasocial
https://twitter.com/Mentoriasocial


[programa Jornada Mentoria.jpg]
Moltes gràcies,

Rita Grané
Coordinadora Mentoria per a la Inclusió

www.mentoriasocial.org

PUNT DE REFERÈNCIA
c. Sant Antoni Abat, 10 3r
08001 Barcelona
93 329 74 28

Compartir