Compartir
690 visitas
17
oct.
2012

Jornada - TRIPLE CONTRA LA POBRESA A BARCELONA

 


 

TRIPLE CONTRA LA POBRESA A BARCELONA

Unes 250 persones han participat aquest 17 d’octubre en l’acte ‘FEM UN TRIPLE CONTRA LA POBRESA!’ –organitzat per més de 4.100 ONG i col·lectius de professionals de l’àmbit social, entre elles el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, en col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Fundació del Bàsquet Català— per sensibilitzar la societat civil i instar els poders públics a lluitar de manera efectiva contra la pobresa. A l’acte hi ha assistit la degana del Col·legi, Sra. Núria Carrera.

La lectura del manifest – per part de Francesc Mateu, president de la Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament; Teresa Crespo, presidenta d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) i Joan Fa, president de la FCBQ— ha donat pas al llançament de triples, que han obert els jugadors de bàsquet Nacho Solozábal i Sandra Gallego.

A la plaça Sant Jaume s’hi han acostat també altres representants de l’àmbit social, polítics, estudiants de l’IES Miquel Tarradell, i nombrosos professionals d’organitzacions no lucratives.

El conductor de l’acte, Carles Carnicero, ha introduït la lectura del manifest recordant que “per lluitar contra la pobresa no n’hi ha prou amb denunciar-la”, sinó que “cal emprendre accions i aplicar mesures que vagin a l’arrel del problema i promoguin un món i una societat més justos”.

S’ha enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació.


 

Compartir