Compartir
809 visitas
19
abr.
2010

Jornada "Sistema Català d’Autonomia i Atenció a la Dependència: un projecte compartit"

 


El Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, a través del Prodep i en col·laboració amb l’Obra Social de Caixa de Catalunya i l’ONCE, organitza una Jornada interna de treball i reflexió amb títol  “Sistema Català d’Autonomia i Atenció a la Dependència: un projecte compartit” que tindrà lloc el pròxim dia 5 de maig a l'Auditori de l'ONCE a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 400).

 

En aquesta jornada, professionals dels ens locals, de la Generalitat de Catalunya i de les entitats públiques que participen en el desplegament del Sistema Català d’Autonomia i Atenció a la Dependència (SCAAD) s'aplegaran per treballar en el desenvolupament  d'una visió compartida, plantejament d’accions de millora i pla de treball del sistema d'atenció a la dependència.

 

 

La jornada s'iniciarà a les 10 hores amb la inauguració oficial a càrrec de la consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, l'Honorable Sra. Carme Capdevila, i la presència durant la jornada de la directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), la Sra. Carolina Homar, i del director del Prodep, Sr. Jordi Tudela. La cloenda tindrà lloc a les 18 hores.

 

Les persones assistents podran també participar en diferents grups de treball simultanis que es realitzaran a la tarda.

 

Podeu visualitzar el programa

 

Adjuntem l´enllaç per accedir al formulari d’inscripció:

 

 

http://cmccomunicacio.com/inscripciojornadascaad.html

 

La inscripció és gratuïta i l’aforament és limitat. Es prega confirmació d'assistència. 

Compartir