Compartir
768 visitas
11
oct.
2012

Jornada Prevenció del suïcidi - Experiències i estratègies nacionals i europees

 


Jornada Prevenció del suïcidi - Experiències i estratègies nacionals i europees

 

Cada any se suïciden un milió de persones al món. S’estima que al 2020 les víctimes podrien ascendir a 1,5 milions l’any. El suïcidi ja és la primera causa de mort entre els homes de 30 a 44 anys a Catalunya. La prevenció del suïcidi és una necessitat que no s’ha abordat a nivell mundial de forma adequada a causa, sobretot, de la falta de sensibilització sobre la seva importància i del tabú que l’envolta.

 

Aquesta jornada pretén obrir un espai de reflexió per donar a conèixer les pràctiques que fins ara s’han anat desenvolupant amb bons resultats i, alhora, analitzar quins són els reptes pendents per seguir avançant en la prevenció del suïcidi.

 

Al llarg del matí es presentaran estudis i experiències de prevenció a Catalunya i es donarà a conèixer el projecte europeu OSPI, a càrrec del doctor Ricardo Gusmao, membre de l’Aliança Europea contra la Depressió (EAAD).

Us podeu descarregar el tríptic amb tota la informació i el programa clicant aquí

 

Us recordem que les places són limitades i que la inscripció a la jornada, amb un cost de 20 euros (10 euros per a entitats federades a FECAFAMM), s’ha de fer mitjançant un formulari online abans del 16 de novembre.

Us esperem!

Comunicació

ssalvador@fecafamm.org

 

FECAFAMM-Federació Catalana d'associacions de familiars i persones amb problemes de salut mental.

Berguedà, 9-11, entl. 3a - 08029 Barcelona

Telèfon  93 272 14 51

Fax 93 272 13 65

www.fecafamm.org

 

Compartir