Compartir
593 visitas
25
gen.
2012

Jornada Monogràfica - Treball Centrat en la família en Atenció Precoç

 


Dins del programa acadèmic del Màster en Atenció Precoç i Família, cada curs s'ofereix una oportunitat de formació adreçada tant als professionals en exercici com als estudiants del màster d'aquesta i d'anteriors edicions. La finalitat de la jornada és promoure l'actualització en diverses qüestions relacionades amb la pràctica i amb la conceptualització d'acord amb els avenços en l'àmbit de la recerca i de l'experiència professional.

 

Les jornades d'enguany tracten el treball centrat en la família a partir de les aportacions tant de la teoria dels sistemes familiars com de la teoria ecològica com a estratègia i marc de la col·laboració dels professionals amb les famílies en l'àmbit de l'atenció precoç. L'objectiu fonamental del treball centrat en la família és capacitar les famílies per tal que puguin actuar de manera efectiva dins dels seus contextos familiars, tot assumint les responsabilitats i prenent les decisions que els són pròpies.

 

Inscripció:

 

del 23 de gener de 2012 al 6 de febrer de 2012

 

Preu: 110€

 

 

 

Presencial:

 

A secretaria Acadèmica- formació continuada (despatx A1-04) de dilluns a divendres, de 9 a 13.30h i de 17 a 21 hores

 

Cal lliurar la butlleta d´inscripció (prèviament descarregada de la pàgina web http://fcfpcee.blanquerna.url.edu) degudament emplenada i efectuar el pagament, que es pot fer en:

 

- Efectiu

- Targeta de crèdit

- Xec Bancari (al portador barrat o a nom de fundació Blanquerna)

 

 

 

Virtual:

 

Mitjaçant la pàgina web http://fcfpcee.blanquerna.url.edu es pot fer efectiva la inscripció i el pagament amb targeta de crèdit

 

Si no es fa el pagament, la inscripció no queda registrada

 

 

Informació

 

FPCEE Blanquerna

SIOE

C/ del Císter, 34

08022 - Barcelona

Telf: 932533006

web: http://fcfpcee.blanquerna.url.edu

mail: fpceefc@blanquerna.url.edu

 

Us podeu descarregar la butlleta d´inscripció i el programa de la jornada

 

 

Compartir