Compartir
1740 visitas
12
abr.
2018

Jornada de treball: Aplicació Llei 24/15

 

llei 24/15, aigua


Des del Col·legi de Treball Social hem organitzat conjuntament amb diverses companyies d’aigües, la Jornada de Treball “Aplicació Llei 24/15” que tindrà lloc el proper 25 d’abril de 9h a 14:30h al Reial Cercle Artístic de Barcelona (C/ dels Arcs 5, al costat de la Catedral).

L’objectiu d’aquesta jornada conjunta és avaluar i fer propostes de millora sobre l’aplicació de la llei 24/15 en relació a les companyies de subministrament d’aigües i elaborar conclusions conjuntes que permetin a les companyies i als treballadors i treballadores socials efectuar unes gestions més eficaces i eficients.

Com en els altres ocasions, des del Col·legi farem un certificat d’assistència a les Jornades per a que pugueu justificar-ho als llocs de treball.

Esperem que pugeu venir i que compartiu aquesta informació amb els vostres contactes i companyes de feina, i tenir la representació del territori.

És molt important que confirmeu abans del dia 17 d’abril en aquest enllaç la vostra assistència, així com si us quedareu al dinar i a visitar l’exposició. Si us quedeu a dinar i a l'exposició, ens ho heu d'indicar mitjançant correu electrònic a informacio@tscat.cat.

Descarregar-se el programa

Inscripcions

Compartir