Compartir
265 visitas
15
jun
2020

Jornada de reconeixement del Consejo a les treballadores socials

 


Aquest dimecres, 17 de juny, el Consejo General del Trabajo Social organitza una Trobada professional online en reconeixement a la labor dels i les professionals del treball social, amb l'objectiu de visibilitzar i agrair el treball i el compromís de les i els treballadors socials. 

És una jornada que està oberta a tots/es, joves i no tan joves, i el fil conductor és el reforç i la consolidació dels drets socials, coincidint amb la celebració dels 30 anys, el pròxim 19 de juny, de la creació de l'àrea de coneixement de “Treball Social i Serveis Socials” per part del Consejo de Universidades.  

La jornada comptarà amb el cantant i treballador social, Jesús Cifuentes, més conegut com Cifu de Celtas Cortos. El treball social, en connexió amb els moviments socials, dedicarà uns minuts a llançar un missatge contra el racisme i la xenofòbia,amb la participació de la periodista Lucía Mbomío, qui parlarà de la cara racialitzada de la pobresa. Un altre artista confirmat és el raper Arkano, qui amb paraules improvisades i propostes per els/as espectadors/as compondrà lletres contra el bulling, l'homofòbia, la injustícia social i els Drets Socials.

La Trobada serà dimecres, 17 de juny de 17:30 a 19:30h, i serà necessària la inscripció prèvia en la web del Consejo. S'enviarà l'enllaç a la sessió de Youtube a través de correu electrònic a tots i totes les inscrites.

Compartir